CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, 4 December 2011

Amoi Chantekk ~~

hari ni aq ronda2 kat town , mase aq ngh jln2 tu , ade soran awek nie berjalan dgn tergopoh gapah sambil bercakap telefon dan menyandang beg . 
time tu dia pakai high heels , ntah mcm ane ntah tba2 high heels dia patah dan apa lagi ,TERGOLEK LARH , mcm nangka busuk ~ ha3 ~ aq dtg dekat dia aq sapa dia . " awk ta ape2 ? " . dia bgun sambil memegang high heels dia dan cakap kat aq , " sy ta ape2 , thanx gelakkan saya " . Sbelum tu , aq da terkekeh gelak dpn dia . eman larh ta baik kan gelakkan org . tapi time tu aq ta dpt na thn aq punye ketawa . ha3 ~ naseb baik time tu ta ramai org yg lalu lalang , so ta larh malu sangat awek tu . Pastu aq cakap kat dia , " lain kali kalu berjalan hati2 sikit , sbb ktea ta tau ade lubang ke , ade ape ke " . awek tu pun jawab , " saya na cepat , kejar masa , naseb baik patah tumit . kalau patah kaki cam ne ? btol tak awk ? " aq angguk je . 
pastu , awek tu blah sambil pegang high heels dia yg patah tadi . mase balik tadi , aq t'igt balik kes high heels tu . aq gelak soran2 . ha3 ~ eman TERBAIIIKKK !! . 

P/S :: malang tak berbau . 

0 komen: