CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, 24 December 2011

Hari Yang Kosong ~

Awak , kenapa awk tak jawab panggilan saya ? 
kenapa awk tak balaz mesej saya ?
awk marah sangat ke kat saya ?
saya tau saya salah , saya tak patut tegur awak semalam .
 
 
sorry awk ~
 
 
saya tak de niat pun nak sakitkan hati awk ,saya cuma nak 
yang terbaik untuk awk .
 
 
Awk , maafkan saya ~
 
 
saya tau awk sibuk hari nie ngn kenduri .
tapi , tak kan tak de masa tuk send mesej or call saya , 
hari nie dari saya bangun tidur sampai magrib saya tunggu awk 
mesej or call saya . saya call n mesej awk , awk ta jawab .
sorry lah kalau saya ganggu awk hari nie . saya cuma nak katakan 
 
 
saya rindu kat awak ~


2 komen:

Ungu Violet said...

so sweet..:)

KeeChup Manez said...

thanx ungu violet . saya rindu kat dia . kurang mesej . kurang time gayut . hu3 ~ rindu mase dlue .