CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, 9 December 2011

Menunggu Detik2 Terakhir ~




Tajuk kat atas pun dah macam citer sedih lark . hu3 ~
Sebenarnya , Keechup ada agi 2 hari nak menduduki Final Exam untuk sem ke-2 nie . Hati nie Dub ~ Dab ~ Dub ~ Dab ~ berdebar . Nak buat macam mana , golongan Persatuan Study Last Minit ( PSLM ) . ha3 ~ sem-2 kali nie lebih mencabar dia punya subjek . Adoyai ~ Mudah - mudahan Keechup boleh buat kali nie . Insyaallah ~  Kawan2 , doakan saya ok , dah penat na repeat paper . dulu pun dah repeat 2 paper . ( time tu banyak main ) ha3 ~ so , apa2 hal pun , kali nie Keechup nak buat yang terbaik . GANBATTE DAIYO !! hu3 ~ 

mood :: study sampai lewat malam ~

0 komen: