CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, 8 December 2011

Masalah ~

HUH !! penat lah , macam2 dugaan dan masalah terpaksa KeeChup Manez lalui . Semuanya dalam masa satu hari . 
Pening nak settle ni semua . Berdoa kpd Allah swt adalah kewajipan aku untuk meminta petunjuk dari-Nya agar semua masalah ni dapat settle dengan mudah dan perfect . 
Dari masalah kawan2 kepada masalah peribadi semuanya datang tak henti2 .
Tapi , bila ada buah hati disamping KeeChup Manez , semuanya bagai hilang . Penat lelah dan kerungsingan ni seperti just dissapered gtu saja . Alhamdulillah , setelah penat memerah otak memikirkan 
konklusi kpd permasalahan ni sume , akhirnya aku berhasil dapat satu penyelesaian untuk sume masalah ni .hu3 ~ 
Allah swt sengaja menguji kita dengan menimpakan kita dengan bencana alam , masalah , kebuntuan . Tu sume kerana Dia nak menguji tahap keimanan kita kepada-Nya . 
Thank you kpd yg sudi membaca post aku . Bye ~

0 komen: